Om Oss

 

♥  Vår blogg kommer handla om Oss , Helsingborg och Våra älskade katter  ♥

 

Vi är 2 mogna Tjejer uppväxta i Helsingborg . Gunilla & Monica är våra namn som är webbmasters för denna hemsidan 

   

Vi är födda och uppväxta på Slottshöjden , nära till Fredriksdals skogen , en oas för oss barn att leka i , sen var vi mycket inne på Fredriksdals Park / Museum med vår mamma och kompisar efter skolan. Vår uppväxt präglades av trygghet och trivsel från ens föräldrar.


Vår pappa spela fotboll i många år och då i Stattena IF efter han lagt skorna på hyllan var han sekreterare i styrelsen vi växte upp i ett tryggt hem vår mamma var ” hemma fru ” så hon fanns alltid där för oss efter skoldagen och pappa var Avdelnings chef på Frigoscandia f.d Helsingborgs Fryshus 

Vi börja våra arbete i affär , sen börja vi på Leo / Pharmacia 1974 och var där troget i 21 år , därefter på Ramlösa Vattenfabrik.
och för 3 år sedan 2013, gick vi tidigare i pension jag Gunilla 3 år innan och Monica 10 månader , har man arbetat ett så långt arbetsliv 48 resp 46 år , så gav vi oss denna present så nu lever vi livets glada dagar , njuter av friheten och inga klockor som styr .

Vi har alltid haft och växt upp med djur , då vi var små var det marsvin och fåglar ,senare blev det 2 hundar och då av rasen pudel en svart & en silvergrå .
Vi åker på utställning då & då  med våra katter i vårt avlånga land och i Danmark , alltid kul att träffa människor som har samma intresse som oss just det Katter ! Så vem vi vi kanske ses på någon utställning i framtiden

 

 

Lite nostalgi på vår bilfront 

vår första bil 1971 var en BMC 1100 Mg

  

vår första var en VW big 1303 S sen VW Golf 2.0 Champ

 

och detta blir vår sista VW som vi köpte 2017 en  Polo TSI , 1.6 Master  , den får stanna i år ägo tills vi inte kör bil mer ! 

Ett litet axplock av våra  VW som vi ägt  . Som sagt en gång VW alltid en VW .